Contul meu

Contul meu

Freze premium SMEDENT

Freze premium SMEDENT cu livrare GRATUITĂ direct în cabinet. SMEDENT este o marcă recunoscută pentru calitatea și fiabilitatea instrumentelor stomatologice pe care le produce.

Frezele premium SMEDENT sunt instrumente de înaltă calitate utilizate în stomatologie pentru o varietate de proceduri dentare. Aceste freze sunt fabricate cu tehnologii avansate și materiale de înaltă calitate, având în vedere performanța și durabilitatea în utilizare.

Frezele premium SMEDENT sunt proiectate pentru a oferi un echilibru optim între tăiere eficientă, durabilitate și confort pentru pacient. Acestea sunt disponibile în diferite forme și dimensiuni, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui tip de procedură stomatologică.

Caracteristicile cheie ale frezelor premium SMEDENT includ designul ergonomic, care facilitează manevrabilitatea și controlul precis în timpul lucrului, precum și geometria optimizată a tăișului pentru a asigura o tăiere eficientă și minimizarea căldurii generate. De asemenea, frezele premium SMEDENT sunt rezistente la încovoiere și prezintă o rezistență excelentă la uzură, ceea ce le face ideale pentru utilizare îndelungată.

Aceste freze sunt compatibile cu majoritatea turbinelor dentare standard și sunt utilizate într-o gamă largă de proceduri, cum ar fi pregătirea cavităților, îndepărtarea materialului de obturație sau prelucrarea coroanelor dentare.

SMEDENT este o marcă recunoscută pentru calitatea și fiabilitatea instrumentelor stomatologice pe care le produce, iar frezele premium SMEDENT se încadrează în aceeași linie, fiind apreciate pentru performanța lor superioară și durabilitatea în timp.

Rețineți că aceste informații sunt valabile la momentul meu de cunoaștere, care este septembrie 2021, iar produsele și caracteristicile pot fi supuse actualizărilor și schimbărilor în timp.

Transport GRATUIT

Pentru comenzi peste 350 lei

Reduceri