Contul meu

Contul meu

Freze extradure

Livrarea GRATUITĂ din stoc direct în cabinetul dumneavoastră. O gamă largă freze extradure stomatologice de foarte bună calitate la preț corect.

Frezele extradure în stomatologie sunt instrumente speciale utilizate în diverse proceduri dentare. Acestea sunt caracterizate prin duritatea lor extremă, obținută prin tratarea suprafețelor cu materiale precum carbură de tungsten sau diamante sintetice. Frezele extradure sunt folosite în special pentru prelucrarea materialelor extrem de dure, cum ar fi ceramica sau zirconia, folosite în restaurările dentare, precum coroane, punti sau inlay-uri/onlay-uri.

Datorită durității lor ridicate, frezele extradure permit o tăiere precisă și eficientă a acestor materiale dure, minimizând riscul de fractură sau degradare. Acestea sunt proiectate pentru a oferi rezistență și durabilitate pe termen lung, asigurând astfel rezultatele de înaltă calitate în timpul procedurilor stomatologice.

Utilizarea frezelor extradure în stomatologie necesită o abilitate și experiență adecvată pentru a asigura o prelucrare precisă și sigură a materialelor dure. Deoarece frezele extradure sunt specializate pentru un anumit tip de material, este important ca medicul dentist să selecteze freza potrivită în funcție de necesitățile specifice ale pacientului și ale procedurii dentare respective.

Transport GRATUIT

Pentru comenzi peste 350 lei

Reduceri