w

Recenzii excelente

Garanție

100% Calitate

Cel mai bun preț

Transport gratuit

0
0 Produse

Gume silicon proteze dentare

Gumele silicon pentru proteze dentare sunt materiale flexibile și durabile utilizate în confecționarea și fixarea protezelor dentare. Acestea sunt fabricate din silicon medical de înaltă calitate, care oferă o combinație ideală de rezistență și elasticitate.

Gumele silicon pentru proteze dentare sunt utilizate pentru a crea baza protezei, care se adaptează confortabil la forma și structura gurii pacientului. Ele pot fi personalizate pentru a se potrivi perfect cu forma și alinierea dinților pacientului, asigurând astfel o fixare stabilă și confortabilă a protezei în cavitatea orală.

Avantajele gumei silicon pentru proteze dentare includ rezistența la deteriorare și abraziune, ceea ce permite o durabilitate îndelungată a protezei. De asemenea, gumele silicon au o textură moale și flexibilă, oferind un confort sporit și minimizând iritațiile și leziunile în timpul utilizării protezei.

Aceste materiale sunt non-alergenice și biocompatibile, ceea ce le face sigure pentru utilizare orală și minimizează riscul de reacții adverse sau iritații ale țesuturilor moi din cavitatea orală.

Gumele silicon pentru proteze dentare pot fi fabricate în diferite nuanțe de culoare pentru a se potrivi cât mai bine cu aspectul natural al gingiilor pacientului, contribuind astfel la obținerea unui rezultat estetic plăcut.

Transport GRATUIT

Pentru comenzi peste 350 lei