Contul meu

Contul meu

Termeni și condiții

Date generale

Magazinul online www.frezestomatologie.ro apartine companiei SC THERA DENT SOLUTIONS SRL (denumită în continuare Vânzător), înregistrată la Registrul  Comerțului cu nr. 39909937 capital social 200 lei, sediul social Mangalia, str Carol Davila, nr 14.
Prin utilizarea site-ului www.frezestomatologie.ro vizitatorul (denumit în continuare Cumparator) își exprimă acordul față de Termenii și Condițiile descrise mai jos (denumite în continuare Contract). Contractul se aplică tuturor vânzărilor de bunuri și servicii prin intermediul www.frezestomatologie.ro și odată încheiat, poate fi modificat doar cu acordul scris al ambelor părți. Prin crearea unui cont sau / și plasarea unei comenzi, Cumpărătorul își exprimă acordul său pentru a primi mesaje comerciale electronice din partea Vânzătorului pe adresa de email furnizată.
În momentul plasării unei comenzi în magazinul online www.frezestomatologie.ro, Cumpărătorul își exprimă acordul cu înregistrarea unui cont pe adresa de email specificată și cu metoda de comunicare electronică prin intermediul email-ului și / sau telefonic. Transmiterea comenzii pe site va fi urmată de recepția unui email automat care atestă doar plasarea comenzii.
Acest mesaj, discuțiile telefonice, prin email sau pe alte căi cu reprezentanții Vânzătorului nu constituie acceptări ferme ale comenzii, și implicit NU semnifică încheierea contractului la distanță.

Procesarea și confirmarea comenzilor

Vânzătorul va verifica comanda urmând să îi comunice Cumpărătorului rezultatul verificării. Pentru toate produsele este obligatorie verificarea disponibilității reale  cu Vânzătorul.
Produsele cuprinse în cadrul comenzilor acceptate de către Vânzător vor fi livrate conform condițiilor stipulate privind plata și livrarea.
Cumpărătorul poate anula o comandă înainte de a primi mesajul de notificare a livrării, prin transmiterea unui email către comenzi@frezestomatologie.ro.
Cumpărătorul poate renunţa la cumpărare iniţiind procedura descrisă în cadrul secţiunii “Anularea comenzii”.
Cumpărătorul poate returna produsul / produsele respectând procedura descrisă în cadrul secţiunii “Returnarea produselor”.

Facturarea comenzilor

Fiecare comandă confirmată specifică produsele, prețurile, modalitatea și  termenul de plată. Vânzătorul va emite Cumpărătorului o factură fiscală corespunzătoare pentru bunurile și serviciile livrate. Cumpărătorul are obligația de a furniza toate informațiile corecte necesare emiterii facturii fiscale în acord cu legislația în vigoare.

Prețurile și informațiile despre produse.

Prețurile prezentate în cadrul magazinului online www.frezestomatologie.ro includ TVA.
Prețurile produselor nu includ cheltuielile generate de transportul produselor până la client.
În cazul în care există diferențe de preț între unele prețurile afișate pe site și oferta actualizată, ne rezervăm dreptul de a vă înștiința telefonic, iar decizia de a achiziționa produsul la prețul corect aparține în totalitate Cumpărătorului.
Conținutul site-ului (textele, denumirile și descrierile produselor, caracteristicile tehnice, imaginile, simbolurile) este realizat pe baza informațiilor furnizate de reprezentanții producătorilor/furnizorilor produselor listate și pot fi incomplete din motive legate de spațiu și/sau structura informației. Din acest motiv, Vânzătorul nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site.
Vânzătorul și furnizorii săi își rezervă dreptul să modifice specificațiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă.
Imaginile produselor sunt cu titlu de exemplu și pot fi diferite față de produsele livrate (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Plata

Produsele comandate online de pe site-ul www.frezestomatologie.ro pot fi achitate la livrarea acestora.

Livrarea comenzilor

Vânzătorul se obligă să expedieze Cumpărătorului produsele cuprinse în comanda acceptată în sistem de curierat door-to-door, la o adresă de livrare de pe teritoriul României, respectând termenele de livrare stabilite în momentul acceptării  comenzii.
Vânzătorul va expedia produsele ambalate corespunzător și însoțite de factura fiscală.

Livrarea produselor se va face intre 1 si 4 zile lucratoare.
Dacă termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate, Vânzătorul va anunța Cumpărătorului termenul estimat pentru finalizarea livrării.
Proprietatea asupra bunurilor va fi transferată în momentul efectuării livrării acestora la adresa indicată (presupunând semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire a facturii fiscale în cazul livrărilor efectuate direct de Vânzător) și a efectuării plății aferente integrale. Vânzătorul nu va autoriza curierul să permită deschiderea coletului decât ulterior semnării de primire și achitării eventualei contravalori a acestuia.
În cazul în care coletele prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, recomandăm Cumpărătorului să refuze recepţia lor şi să semnaleze acest incident imediat prin email la comenzi@frezestomatologie.ro.

Garanție

Produsele cumpărate prin intermediul www.frezestomatologie.ro sunt noi, în ambalaje originale și beneficiază de garanție, conform prevederilor legale în vigoare (OUG 21/1992, republicată, cu modificările și completările ulterioare și Legea 449/2003, cu modificările și completările ulterioare) și politicilor comerciale ale producătorilor.
Termenul de garanție decurge din momentul facturării produsului.

Renunțarea la cumpărare

Cumpărătorul persoană fizică sau juridică renunţă la produsele achiziţionate din magazinul online www.frezestomatologie.ro în termen de 14 zile lucrătoare de la recepționarea lor, conform prevederilor OG 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, cu modificările aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 și OUG 174/2008: “Consumatorul (conform legislației în vigoare, consumator este orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociații, care cumpără, dobândesc, utilizează sau consumă produse ori servicii în afara activității lor profesionale) are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului”.
Produsele ridicate de la sediile Vânzătorului pentru care s-a făcut proba nu sunt considerate achiziționate prin comerț la distanță. Acestea pot fi vizualizate, verificate și acceptate personal și considerate corespunzătoare cu scopul și nevoile Cumpărătorului.
În urma primirii de către Vânzător a notificării de denunțare unilaterală a contractului de către Cumpărător, condiționat de returnarea produsului, se va rambursa Cumpărătorului valoarea încasată pentru produsul în cauză, în termen de 30 de zile, cu reținerea costurilor aferente returnării mărfii.
Vânzătorul are dreptul să solicite daune interese Cumpărătorului, în condițiile legislației aplicabile, atunci când consideră că acțiunile Cumpărătorului au fost cu rea intenție. Vânzătorul își rezervă dreptul să refuze returul în cazul în care Cumpărătorul abuzează de politica privind renunțarea la cumpărare.

Transport GRATUIT

Pentru comenzi peste 350 lei

Reduceri